Nieuws


24-06-2023
Zaterdag 24 juni laatste verkoopdag in onze boerderijwinkel! 

Het einde van het aspergeseizoen 2023 is in zicht. We hebben weer een prachtig seizoen gehad en willen u als klant hiervoor bedanken! Na zaterdag 24 juni is onze boerderijwinkel weer dicht en we hopen u volgend jaar graag weer te zien voor verse asperges. 


15-06-2023
Nieuwe aardappelen!

Het duurde dit jaar iets langer, maar de eerste nieuwe aardappelen zijn eindelijk geoogst! Vanaf donderdag 15 juni zijn de eerste nieuwe Frieslanders verkrijgbaar in onze winkel.


20-05-2023
Asperge Avontuur op Trips met de Jongens met Smaak!


21-04-2023
Webshop is geopend!

Het is weer mogelijk om uw asperges, aardappelen en andere producten voor bij uw aspergemaaltijd online te bestellen in onze webshop! Wat een gemak! Vandaag besteld voor 16:00, betekent de volgende (geopende) dag afhalen bij onze boerderijwinkel in Tripscompagnie. En aan de Stadjers is ook gedacht, want afhalen van uw bestelling kan ook bij De Wilde Slager in Groningen. Heeft u vóór woensdag besteld? Dan kunt u uw bestelling op donderdag, vrijdag of zaterdag afhalen bij De Wilde Slager. Bekijk hier ons assortiment en zie hoe gemakkelijk alles werkt! Aan het eind van de bestelling kunt u betalen met iDeal en aangeven waar u de bestelling wil komen afhalen. Reserveer alvast uw Witte Goud! 


06-04-2023
Boerderijwinkel is weer geopend!

Vanaf 6 april is onze boerderijwinkel in Tripscompagnie weer geopend! Komt u langs? We staan weer voor u klaar met heerlijke asperges, aardappelen en alles voor bij uw aspergemaaltijd. 


10-03-2023
Aspergeseizoen van start!

Bij Grol Asperges zijn we begonnen met het klaarleggen van de aspergevelden! Dit doen we door eerst de aspergeruggen op te frezen. Daarna kan het plastic op de ruggen, waardoor de aspergeruggen binnenin warmer worden. Asperges houden namelijk van heel veel warmte en zullen dan dus sneller groeien! Om nog meer warmte te creëren, worden over een deel van de velden zogenoemde tunnels geplaatst. Dit zijn luchttunnels van plastic. Wanneer de zon schijnt, wordt het onder deze tunnels lekker warm. Op deze manier zullen de asperges nog sneller groeien. Dit worden dan ook de eerste asperges die we dit seizoen kunnen steken en verkopen! Nog even geduld, ze komen eraan!